Informasjon til utstillere


Regler og vilkår:

Påmelding/fakturering/betaling
Påmelding til Renadagene skal skje skriftlig på påmeldingskjema per e-post, faktura for leie av standplass blir sendt ut pr e-post innen 20.06.2023. Ved avmelding etter 20.06.2023 må leie av standplass likevel betales. Om ikke denne betales vil utestående overført til Svea Finans for innkreving. Ingen utstillere vil få tildelt plass før stand leie er betalt.

Avbestilling
Bestilt plass på Renadagene som ikke er avbestilt senest 20.06.2023, må betales fullt ut. Ved gyldig avbestilling refunderes innbetalt avgift. Om utstiller er misfornøyd med tildelt plass ved ankomst, godtgjør Renadagene ingen refusjon av innbetalt avgift.

Plassering
Renadagene er opptatt av å sikre et bredest mulig vareutvalg og en harmonisk sammensetning av boder/stands. Vi forbeholder oss retten til å avgjøre hvilke firma som kan delta på Renadagene, samt foreta den plassering vi finner riktig. Ved tildeling og plassering vil det bli tatt hensyn til størrelse, varetype og andre tekniske faktorer. Det er ansienniteten som gjelder her på Rena også, faste utstillere vil i mest mulig grad få samme plass som sist deltagelse.

Ankomst/avreise
Utstillere skal ved ankomst kontakte Lars Ole for å få anvist standplass. Bestilt plass som ikke er benyttet innen kl. 12:00 på åpningsdagen, kan fritt disponeres av Renadagene dersom ikke spesiell avtale foreligger.

Avfall
Det er utstillers eget ansvar å holde det rent og ryddig rundt sin egen stand. Dere får utdelt søppelsekker, som bes settes ut til klokka 20:00 på kvelden, disse blir samlet inn av oss.

Brannforebyggende
Renadagene har fokus på at arrangementet skal være mest mulig trygt og sikkert både for utstillere og publikum. Det vil si at vi vil holde risikoen på et akseptabelt lavt nivå og har fokus på brannforebygging. Alle utstillere aktivitet skal ha med seg egnede slukkemidler:

  • Bålpanner og grill:
    Pulverapparat på minst 6 kg ABC-pulver, skum- eller vannapparat på minst 9 liter eller 6 liter med effektivitetsklasse på minst 21A.
  • Matlaging med frityr/matoljer:
    Brannslukker skum/frityr 6 liter ABF 
  • Grillpanner med propangass (LPG):
    Pulverapparat på minst 6 kg ABC-pulver.